AIRSOFT spelas utomhus på vår specialbyggda skogsbana strax utanför Skövde, instruktör möter upp er på plats.

Banorna är oftast större än en traditionell paintball bana.

AIRSOFT STANDARD med batteridriven Automatkarbin samt 2000 biologiskt nedbrytbara kulor.

PRIS 400:- /person

AIRSOFT STOR, samma som ovan fast med 4000 kulor.

PRIS 500:- /person

Overall och ansiktsmask ingår sjävklart alltid, men har ni egna mörka eller cammokläder så går det utmärkt att spela i dom istället. Glöm ej ordentliga kängor eller gympaskor.

Team Deathmatch:

Skjut ut samtliga motspelare innan dom skjuter er. Vanligaste spelet hos dom flesta grupper.

Capture the Flag:

Hämta flaggan i mitten på banan ch för den till egen SAFEZONE

Vad är Airsoft?

Likheterna med paintball är många, men så är även olikheterna. Airsoftvapen är i regel replikor av riktiga vapenmodeller och drivs med el, fjäder eller gas. Skotten som skjuts är platskulor av varierande tyngd och eftersom det inte blir någon "markering" vid träff så är det ärlighetens regler som gäller.

Vår bana utanför Skövde mot Häggum, är en så kallad CQB (Close Quarter Battle) bana och är byggd för närstrid på 2 till 50 meter och funkar lika bra för både Airsoft och Paintball. Vissa banor har även långdistans Airsoft där fler vapenmodeller kan användas, t.ex. sniper - men det är trist tycker vi.

Vi förser er med den ammunition och utrustning som behövs och vi erbjuder uthyrning av vapen samt skydd för gäster och nybörjare.

Team Deathmatch - Detta spel går ut på att man skall skjuta ut spelarna i motståndarlaget. När alla spelare i ena laget har blivit prickade är spelet slut.

Capture the Flag - Spelet går ut på att ta flaggan i mitten och föra tillbaka till sitt eget läger utan att bli skjuten. Laget som tar flaggan till basen har vunnit.

Bombsquad - När ena laget armerat bomben i mitten av banan, har motspelarna bara minuter på sig att anfalla och desarmera den.

ÄR AIRSOFT FARLIGT?
VAD HAR NI FÖR UTRUSTNING?
AIRSOFT ELLER PAINTBALL?

Nog kan en klockren träff svida och lämna ett snyggt märke, men rätt utövat är airsoft mycket säkert. Det absolut viktigaste att tänka på är skydd för ögonen, vi använder oss av en heltäckandemask som skyddar både ögon, öron, ansikte.

Ta gärna med mössa och spela i.

I grundpaketet ingår ett elektroniskt helautomatiskt gevär, en heltäckande mask med dubbelglas för att så långt som möjligt förhindra imma samt overall. Vi byter regelbundet ut gammal och sliten utrustning och tvättar overaller efter varje speltillfälle.

Notera att vi ej hyr ut skor. Tänk på att ta mer er bra skor.

För oss kommer paintball alltid vara förstahandsvalet. Har ni varit hos oss och spelat flera gånger så är Airsoft ett roligt alternativ då utrustningen varierar mot paintball på så sätt att den ser helt realistisk ut.

HUR GAMMAL MÅSTE MAN VARA?

Vår åldersgräns är 18 år för individuella spelare. Spelare under 18 måste ha målsman närvarande under spel.

Spelare under 15 hänvisar vi till våra andra aktiviteter.

PAINTBALL & EVENT I SKARABORG

BOKA NU

RING: 0705-480084