top of page

STANDARD PAKET ca 45min

5min prickskytte

2x12min spelrunda

PRIS 160:- /person

5min prickskytte

3x12min spelrunda

PRIS 200:- /person

Vid bokning av annan aktivitet:

PRIS 120:- /pp

Två lag möter varandra med pil och båge på en bana med olika skydd strategiskt placerade. Under 12 minuter skall du skjuta dina motspelare samt hämta poängmarkörer som finns på banans mitt. Efter 12 min är det Game Over & poäng räknas.

ARCHERY TAG

Combat Archery är en jätterolig upplevelse för kompisgäng, firmafester, kick-off, möhippor, svensexor och barnkalas. Dags att gå tillbaka till medeltiden och skjuta kompisarna med pil och båge.

Combat Archery har sina rötter från så kallat LIVE spel. När filmen Hunger Games kom så växte intresset för pil och båge och en ny typ av actionsport dök upp från USA kallad Archery Tag och även Bow Tag.

Combat Archery är något enklare i spelformatet jämfört med amerikanska motsvarigheten men är minst lika rolig.

Starten går, hämta pilar och båge vid banans mittlinje, tag skydd och försök därefter markera dina motståndare med pil medan du själv skall erövra poängstavar placerade vid banans mittlinje. Blir du själv träffad måste du släppa dina pilar och tillbaka till startgrinden och nudda den för att du skall aktiveras för spel igen.

Innan ni börjar spela match så får alla skjuta prick och öva med sin båge, det tar några rundor innan man får in prickskyttet och snabbheten.

​​

VANLIGA FRÅGOR
GÖR COMBAT ARCHERY ONT?
KAN ÅSKÅDARE SE NÅGOT?
HUR GAMMAL MÅSTE MAN VARA?
BUMBERBALL

Nog kan en träff på nära håll svida, men det känns mindre än paintball och det blir aldrig blåmärken. Pilen har en gummiklädd front och man har en ansiktsmask på sig vid spel.

Combat Archery spelas i egna kläder, dock finns det overaller att låna om så önskas.

Oh ja. Våra banor är omringande av ett högt skyddsnät så det är väldigt underhållande att som åskådare kolla på en match.

Inomhus i Falköping har vi en balkong med grym utsikt över banan.

Utomhus ett stort upphöjt tralldäck med utsikt över utomhusbanan.

Vår rekomenderade åldersgräns är 7 år för Combat Archery. Vid barnkalas måste någon ansvarig vuxen vara med på plats och finnas tillgänglig för att hjälpa till med t.ex. skyddsmasken.

OBS! Det är en fördel att ha på sig något långärmat då strängen på bågen kan svida till ordentligt om man spelar i t-shirt.

Baumperball Archery Tag 320x200.png
Bumperball mm.jpg
BUMPERBALL

TACKLA DINA KOMPISAR

2 lag med 3-5 spelare i vardera möter varandra i en klassisk fotbollsmatch med twisten att fullkontakt är tillåtet. Tackla varandra i full fart utan risk för skador, otroligt roligt.

PRIS 220:- /person (Ca 45min)

Bokar du med annan aktivitet så betalar ni endast

PRIS 180:- /person (45min)

Bumperball Take-Away

10st bollar

PRIS 3000:- /dygn

För event hos er kontakta oss för ett prisförslag.

Spelas inomhus eller utomhus.

Vad är Bumberball?

Bumberball, också kallat bubble football eller bubbel ball. Bumberball fungerar alltså precis som vanlig fotboll, förutom att spelarna placeras i en stor bubbla gjord av transparent plast. Detta ger en rolig twist på aktiviteten då eventuell kroppskontakt gör spelet roligare.

 

Bumberball kommer garanterat få hela gänget att studsa, svettas och skratta. Bollsinnet avgör inte när man spelar bumberball utan taktik och skickliga tacklingar kan göra vem som helt till matchvinnare.

Bumberball är den perfekta aktiviteten för alla event, så som möhippan, svensexan, kick-offen, födelsedagskalaset eller med ditt kompisgäng.

VANLIGA FRÅGOR
KAN ÅSKÅDARE SE NÅGOT?

Våra banor är omringande av ett högt skyddsnät så det är väldigt underhållande att som åskådare kolla på en match.

Inomhus i Falköping har vi en balkong med utsikt över banan

Utomhus har vi en altan med sittplatser

bottom of page