STANDARD PAKET ca 45min

5min prickskytte

2x12min spelrunda

PRIS 160:- /person

5min prickskytte

3x12min spelrunda

PRIS 200:- /person

Vid bokning av annan aktivitet:

PRIS 120:- /pp

Två lag möter varandra med pil och båge på en bana med olika skydd strategiskt placerade. Under 12 minuter skall du skjuta dina motspelare samt hämta poängmarkörer som finns på banans mitt. Efter 12 min är det Game Over & poäng räknas.

Hamburgare med potatissallad

PRIS 90:-

Combat Archery är en jätterolig upplevelse för kompisgäng, firmafester, kick-off, möhippor, svensexor och barnkalas. Dags att gå tillbaka till medeltiden och skjuta kompisarna med pil och båge.

Combat Archery har sina rötter från så kallat LIVE spel. När filmen Hunger Games kom så växte intresset för pil och båge och en ny typ av actionsport dök upp från USA kallad Archery Tag och även Bow Tag.

Combat Archery är något enklare i spelformatet jämfört med amerikanska motsvarigheten men är minst lika rolig.

Starten går, hämta pilar och båge vid banans mittlinje, tag skydd och försök därefter markera dina motståndare med pil medan du själv skall erövra poängstavar placerade vid banans mittlinje. Blir du själv träffad måste du släppa dina pilar och tillbaka till startgrinden och nudda den för att du skall aktiveras för spel igen.

Innan ni börjar spela match så får alla skjuta prick och öva med sin båge, det tar några rundor innan man får in prickskyttet och snabbheten.

Under utomhussäsongen maj till oktober kan ni lägga till en grillning hos oss i vår "OUTBACK" grillplats och avslutning i bastun.

VANLIGA FRÅGOR
GÖR COMAT ARCHERY ONT?

Nog kan en träff på nära håll svida, men det känns mindre än paintball och det blir aldrig blåmärken. Pilen har en gummiklädd front och man har en ansiktsmask på sig vid spel.

Combat Archery spelas i egna kläder, dock finns det overaller att låna om så önskas.

KAN ÅSKÅDARE SE NÅGOT?
HUR GAMMAL MÅSTE MAN VARA?

Oh ja. Våra banor är omringande av ett högt skyddsnät så det är väldigt underhållande att som åskådare kolla på en match.

Inomhus i Falköping har vi en balking med grym utsikt över banan.

Utomhus ett stort upphöjt tralldäck med utsikt över utomhusbanan.

Vår rekomenderade åldersgräns är 7 år för Combat Archery. Vid barnkalas måste någon ansvarig vuxen vara med på plats och finnas tillgänglig för att hjälpa till med t.ex. skyddsmasken.

OBS! Det är en fördel att ha på sig något långärmat då strängen på bågen kan svida till ordentligt om man spelar i t-shirt.

SPECIALTILLVERKAD PIL

PAINTBALL & EVENT I SKARABORG

BOKA NU

RING: 0705-480084