Ett besök på MASH Arena passar faktiskt alla. Sedan 2005 kör vi med återanvända gummikulor inomhus. Paintball behöver inte vara kladdigt, dessutom är det fritt med ammunition.

Drop-in 4 matcher (+ 1 uppvärmning)

PRIS 120:-

INNE LITEN, 1tim spel (60min)

PRIS 220:- /person

INNE MELLAN 1tim25min spel (85min)

PRIS 260:- person

INNE STOR, 1tim50min spel (110min)

PRIS 300:- /person

Är ni sällskap om 6 eller fler är det alltid bäst att tidsboka, vill ni helltre komma på drop-in så ring gärna innan för att kolla tillgänglighet.

Hamburgare+potatissallad.

PRIS 90:-

På MASH Arenas utomhusbana i Falköping kan man spela så längre det inte är snö på backen. Utomhusbanan är 46x36 meter och 30% större än inomhusbanan och det finns ett fort, en bil och en helikopter bland annat.

UTE LITEN, med 200 färgkulor

PRIS 340:- /person (ca 90min)

UTE STANDARD, med 400 kulor

PRIS 400:- /person (ca 120min)

COMBO STANDARD,  med 250 kulor

PRIS 400:- /person (inne 30min och ute 1h 30min)

UTE DELUXE, Först spel inomhus sedan utomhus med 400 kulor

PRIS 460:- /person (ca 160min)

Paintball är i grunden en enkel idé. Lag sätts mot lag och beväpnas med så kallade markörer som skjuter bollar, gummikulor inomhus och färgkulor utomhus. Sedan gäller det att markera spelare i det motstående laget, mycket enkelt, och ofantligt roligt.

Man börjar oftast med uppvärmingsmatcher 1 mot 1 för att lära känna markören och banan. därefter delas ni in i lag om 3-5 spelare i varje beroende på hur många ni är. Utomhus kan man vara så många som upp till 8 i varje lag. 

Populäraste spelet är Capture the flag, två lag möts och kämpar om den åtråvärda flaggan som är placerad i mitten.

Som avslutning är gatuloppet ofantligt populärt särskilt bland födelsedagsfirare, möhippor och svensexor - för alla utom den drabbade förstås.

Under utomhussäsongen maj till oktober kan ni lägga till en grillning hos oss i vår "OUTBACK" grillplats och avslutning i bastun.

Paintball är den perfekta upplevelsen för kompisgäng, svensexor, barnkalas, och andra som vill ägna en dag åt pricksäkerhet, strategi, hjältemod och närkontakt med sina kamrater.

VANLIGA FRÅGOR
GÖR DET ONT MED PAINTBALL?

Nog kan en klockren träff svida och lämna ett snyggt märke, men paintball är en mycket säker sport. Den absolut viktigaste utrustningen är den heltäckande masken.

Man kan vanligast jämföra en träff med en handdukssnärt, vilket alla som har en storebror troligen fått känna på en del under sin uppväxt.

KAN ÅSKÅDARE SE NÅGOT?

-Oh ja, Våra banor är omringande av ett högt skyddsnät så det är väldigt underhållande att som åskådare kolla på en match.

Inomhus i Falköping har vi en balkong med grym utsikt över banan.

Utomhus ett stort upphöjt tralldäck med utsikt över utomhusbanan.

Handskar och mössa finns att låna.

INOMHUS ELLER UTOMHUS?

Välj vad som passar er bäst!

Ibland är det priset som avgör och då är inomhus billigare i och med våra gummikulor, men då missar man nöjet att sätta en färgblabba i ansiktet på kamraten. Inomhus är man dessutom oberoende av väder och vind.

Utomhusbanan är 30% större och man spelar endast med färgkulor såklart. Här blir du garanterat härligt kladdig.

HUR GAMMAL MÅSTE MAN VARA?

Vår rekomenderande åldersgräns är 10 år för inomhus paintball och 15 år för utomhus. Spelare under 18år måste ha en ansvarig vuxen med sig, t ex, någon förälder vid barnkalas.

OBS! Utrustningen som används är i första hand avsedd för vuxna, är ni osäker på om er junior klarar av att bära mask och markör så kom in och prova innan ni bokar.

Vid riktigt dåligt väder försöker vi flytta ert spel inomhus i mån av plats på innebanan.

PAINTBALL & EVENT I SKARABORG

BOKA NU

RING: 0705-480084