HYRA HEM STANDARDPAKET

Paintballmarkör (bössa)

Skyddsmask samt overall

+500 färgkulor

PRIS 350:- /per utrustning

Köp till extra boll: 30 öre / st

Vi har även möjlighet att erbjuda leverans av utrustning på plats hos er, ytterligare kan man boka en instruktör som tar han om er under hela ert arrangemang, kontakta oss för pris. OBS! Ovan är i mån av tid.

Hämtar ni utrustningen sker det vanligen dagen innan ert spel.

OBS! För att spela paintball i skogen behöver ni ha markägarens tillstånd. Allt spel sker förstås på egen risk.

HYRA HEM PILAR & BÅGAR

Varje set består av 1st båge, 3st pilar samt skyddsmask.

PRIS 200:- / per set

HYRA HEM HINDER

Hyr hem hinder om ni inte har tillgång till egna.

PRIS 1000:- / 10st skydd

BUMPERBALL, 8 bollar

PRIS 3000:-

SUMO DRÄKTER 2st + matta

PRIS 800:-

OBS! Förstörd utrustning pga vårdslöst spel ersätts av kund.

400:- /båge & 150:- /pil

Är du sugen på att vara en sniper?

När ni hyr hem paintball och spelar på egen mark bestämmer ni själva hur banan skall se ut beroende på terrängen. Snårig och tät skog, perfekt för långa matcher där spelarna ständigt måste oroa sig för att någon motspelare dyker upp bakom. Öppen skog med kuperad mark, utmärkt för action spel med många dueller.

Storleken på banan bör anpassas efter hur många spelare i vardera lag. Är ni 10vs10 spelare kan 50x100 funka fint, är ni 7vs7 spelare är en mindre bana på 40x70 att föredra. Ju mindre bana, desto mer action och snabbare matcher vilket innebär att den som åker ut först slipper vänta.

Capture the flag med flaggan placerad i mitten av banan är roligaste spelet i vårt tycke. Laget som tar flaggan tillbaka till sin bas har vunnit.

Team Deathmatch - Detta spel går ut på att man skall skjuta ut spelarna i motståndarlaget. När alla spelare i ena laget har blivit prickade är spelet slut.

Perfekta för kompisgäng, svensexor, möhippor och kick-off. 

Dock om ni som spelare tänkt förtära alkoholhaltiga produkter så rekommenderar vi att hyra med en instruktör som tar hand om er under dagen, det kostar förstås en slant extra men instruktören ser till att allting går rätt till men prioritet på säkerhet och att ni skall ha så kul som möjligt.

Nog kan en klockren träff svida och lämna ett snyggt märke, men paintball är en mycket säker sport. Den absolut viktigaste utrustning är den heltäckande masken.

Man kan vanligt jämföra en träff med en handdukssnärt, vilket alla som har en storebror troligen fått känna på en del under sin uppväxt.

Handskar och mössa finna att låna.

På en laddning skjuter ni ca 500 boll per markör, därefter måste lufttuben fyllas på.

Vi skickar oftast med en eller två extra lufttankar med fyllstation för att ni skall ha möjlighet att spela så länge ni vill, när ni hämtar all utrustning visar vi även hur en tank fylls på.

Skall ni spela en lördag så ser vi gärna att ni hämtar fredag kväll eller tidigt lördag morgon. Lämning sker oftast någon gång under söndagen, har vi inte möjlighet till detta så kommer vi överens om en lämplig dag under följande vecka. Hämtning sker vanligast på MASH i Falköping men om ni bokar i god tid kan utrustning även hämtar i Skultorp utanför Skövde

Vår åldersgräns är 18 år för alla som skall hyra hem utrustning.

Spelare under 18 hänvisar vi till vår anläggning i Falköping.

GÖR DET ONT MED PAINTBALL?
HUR LÄNGE RÄCKER DRIVGASEN?
HÄMTA OCH LÄMNA SAMMA DAG?
HUR GAMMAL MÅSTE MAN VARA?
VANLIGA FRÅGOR

PAINTBALL & EVENT I SKARABORG

BOKA NU

RING: 0705-480084