MASH Paintball arrangerar spel på flertalet banor i Skaraborg.

Banorna varierar från rena skogsbanor till mer åt tävlingshållet som t.ex. Wrågårdens bana utanför Falköping.

För er som varit många gånger på MASH i Falköping så är detta en bra variation.

UTE STANARD, med 400 kulor

PRIS 380:- / person

UTE STOR, med 600 kulor

PRIS 440:- / person

Vill ni hyra hem utrustning och klara er själva men ändå spela på en riktig bana så kan ni i mån av tid låna någon av våra banor.

Hos oss bokar ni tid och bana och vi ser till att möta upp er med instruktör och all utrustning. Alla spelare får overaller och efter genomgång av utrustningen delas ni upp i lag och så är det dags att spela.

 

MASH Paintball har tillgång till de flertalet paintballbanor i Skaraborg, detta tack vare ett nära samarbete med olika paintballklubbar.

 

Banan i Skövde, drivs av ett kompisgäng som älskar att spela paintball i skog. En klassisk skogsbana med uppbygda värn strategiskt utplacerade. Banan är 100x70 meter och det ryms två lag med max 15 spelare vardera.

 

Wrågården 6km norr om Falköping. Denna banan ligger på Restaurang Wrågårdens område, MASH Paintball tar han om paintballspelarna som kommer dit. Wrågården erbjuder utöver paintball och sin unika restaurang en mängd andra aktiviteter, besök gärna deras hemsida: www.wragarden.se

Banorna i Mariestad. Paintballklubben OFPC har två nybyggda banor strax öster om Mariestad, en tävlingsbana som syns på bilden nedan och en klassisk skogsbana.

BANAN I SKÖVDE
WRÅGÅRDEN, FALKÖPING
BANAN I MARIESTAD
MASH ARENA, FALKÖPING

PAINTBALL & EVENT I SKARABORG

BOKA NU

RING: 0705-480084